Voeding

Begeleiding rondom voeding

Heb jij een bepaalt doel op gebied van trainen en wil jij jouw voeding aanpassen om zodoende sneller jouw doel te behalen? Vanuit Healthy Bastards bieden wij begeleiding op gebied van voeding. Samen met een van onze personal trainers zal een voedingsplan worden gemaakt op basis van jouw huidige gewicht op dat moment en op basis van informatie over hoe een doordeweekse dag er voor jou uitziet. Zo kan een plan op maat worden gemaakt voor jou. Wanneer het plan is gemaakt door de personal trainer krijg jij toegang tot onze Healthy Bastards voedingsapp optie. Hierin kun jij digitaal jouw voedingsschema zien met daarbij de hoeveelheden. Hoe handig is dat?! Dan heb jij overal jouw schema bij de hand en kun jij tijdens het boodschappen doen precies zien wat jij nodig hebt.

Meten is weten

Tussen de 4 à 6 weken zal jij samen met de personal trainer die jou begeleid op gebied van voeding een tussentijdse meting inplannen. Tijdens de meting wordt jouw huidige gewicht op dat moment gemeten. Met de gegevens van de meting gaat jouw personal trainer met jou evalueren hoe het de afgelopen weken is gegaan met voeding en zal er worden gekeken hoe het de begeleiding wordt voortgezet. Middels de tussentijdse metingen kan jouw personal trainer jou het best monitoren gedurende het traject en wanneer iets moet worden aangepast kan jouw personal trainer gelijk schakelen en het schema aanpassen als dit nodig is.

Aanvragen voedingsconsult

Wil jij graag begeleiding op gebied van voeding zonder het volgen van trainingen bij Healthy Bastards? Dit kan meld je hier aan voor een voedingsconsult en wij nemen binnen 24 uur contact met jou op om het consult in te plannen met een van onze personal trainers.

meld je hier aan om meer te weten te komen over voeding

Chat openen
Need some help?
Hallo, waarmee zou ik je kunnen helpen?