Personal training

Personal Training

Personal training? Loop jij wel eens de gym in en denk jij bij jezelf wat moet ik nou eigenlijk doen qua oefeningen om mijn doel te behalen? Hoe moet ik deze oefening uitvoeren met de juiste techniek zodat ik op een veilige en effectieve manier train? Hoeveel sets en herhalingen moet ik doen per oefening om resultaat te behalen? Mocht jij een bepaalt doel hebben, of dit nou aankomen is in spiermassa of afvallen op een gezonde manier, wij kunnen jou helpen! Bij Healthy Bastards zijn drie personal trainers die samen met jou kunnen trainen richting jouw doel. Samen met jou personal trainer zal jij een plan maken om jou doel te behalen! Met behulp van een-op-een trainingen doordeweeks en coaching middels een trainschema zal jij worden begeleid. Mocht jij ook begeleiding willen op gebied van voeding kun jij hiervoor tevens terecht bij jou personal trainer.

Mocht het zo zijn dat jij in plaats van alleen personal training graag met iemand anders personal training wil hebben bij ons, dit is zeker mogelijk!

Sporten als duo maakt trainen natuurlijk nog leuker!

Personal trainers & specialisme

Iedere personal trainer bij Healthy Bastards heeft zijn eigen specialisme. Hidde Lameijer is gespecialiseerd op gebied van krachttraining en powerliften. Marije van den Hoff is gespecialiseerd in krachttraining en het creëren van volume in de billen. Virgil Moal is gespecialiseerd in krachttraining en calisthenics.

DUO training

Wil jij in plaats van alleen personal training, samen met een kennis, vriend/vriendin of collega personal training willen krijgen? Duo training is bij ons mogelijk! Samen met jou train buddy zal jij wekelijks komen trainen onder begeleiding van jouw personal trainer vanuit Healthy Bastards. Op basis van jullie doelen zal worden getraind om de doelen te behalen. Hoe leuk is dat!? Samen met jou train buddy werken aan een doel en tegelijkertijd samen plezier hebben tijdens de workouts.

Meld je nu aan voor een gratis proefles!

op zoek naar een personal trainer?

Meld je hier aan!
Chat openen
Need some help?
Hallo, waarmee zou ik je kunnen helpen?