Groepslessen

Previous
Next

Onze Groepslessen

Wekelijks worden bootcamp lessen en booty camp lessen aangeboden aan onze strijders. Het lesrooster van de lessen zijn te vinden in ons eigen Healthy Bastards app. Erg handig aangezien iedereen zich kan aanmelden in de app voor de les. Hierdoor weet de trainer vanuit Healthy Bastards precies wie er komen en hoeveel mensen er komen naar de les.

Full Body 45

De bootcamp les focust zich op het trainen van het totale lichaam. Tijdens de les wordt er gebruik gemaakt van attributen. Denk hierbij aan kettle bells, elastieken, resistance bands en gewichten. Dit zorgt ervoor dat de trainer jou bij sommige oefeningen net wat meer kan uitdagen om zo nog meer resultaat te behalen. Het doel van de les is het opbouwen van kracht in de spieren en het verbeteren van jouw uithoudingsvermogen. De les wordt op maandagavond, woensdagavond en zaterdag ochtend aangeboden.

45 Booty Strength

De bootycamp les focust zich op het trainen van de billen, benen en buik. De les is een ladies only les en wordt gegeven door een vrouwelijke trainer. Tijdens de les wordt gebruik gemaakt van attributen. Denk hierbij aan kettle bells, resitance bands of losse gewichten. Hier wordt gebruik van gemaakt om nog meer resultaat uit bepaalde oefeningen te kunnen halen en om jou nog meer uit te kunnen dagen! Het doel van de les is het creëren van meer volume in de billen en het trainen van slankere benen en buik. De les wordt op dinsdagavond, donderdagavond en zondag ochtend aangeboden.

Bootcamp Teens

Kracht, conditie, motorische vaardigheden en spel zijn de elementen die een tiener nodig heeft om fit te worden. Of je nu alleen komt bootcampen of dat je er nog een sport naast doet, deze les is voor elke tiener een goede toevoeging. In deze les werken we aan alle bovenstaande aspecten en proberen de kids beter te leren bewegen en plezier te maken in een les.

We werken met lichte gewichten zoals kettlebels dumbells en veel vrije oefeningen met het lichaamsgewicht. Doordat de kinderen in de groei zijn wil je ze niet te zwaar belasten, maar wel zorgen dat het natuurlijk postuur beter gaat worden! dit doen wij door de basis goed te leren. Denk aan een squat of een push up, maar hier hebben we nog veel meer variaties om het beste uit de teens te halen.

Meld je snel aan voor een gratis proefles en wordt ook een echte Healthy Bastard!

Begeleiding

De trainer vanuit Healthy Bastards zal iedere oefening voordoen voordat jullie strijders aan de slag gaan. Hierdoor krijg jij de juiste aanwijzingen waardoor jij de oefening technisch goed uitvoert en op een veilige manier beweegt tijdens de les. Gedurende de training zal de trainer jullie motiveren en corrigeren in de uitvoering van de oefening wanneer dit nodig is. Zo zorgt de trainer dat veiligheid wordt gewaarborgd en jij op een effectieve manier beweegt zodat het gewenste resultaat wordt behaald!

Aanmelden

Wanneer jij part of the community bent geworden krijg jij toegang tot onze Healthy Bastards app. Ideaal want dit is het systeem waarin jij jouw bootcamp plekje kunt reserveren! Met een klik op de knop kan jij jouw groepslessen wekelijks inplannen