Groepslessen in onze eigen Gym in 't Centrum van Haarlem

Heb je behoefte aan persoonlijke aandacht, maar sport je liever in groepsverband dan alleen? En ben je graag zelf de baas over jouw agenda? Dan zijn de groepslessen van Healhy Bastards misschien wel wat voor jou. In kleine groepen, richten we ons iedere les op een nieuwe oefening. Voor een betere conditie, of meer spiermassa. En je wordt begeleid door je eigen personal trainer. Reserveer jouw plek wanneer 't jou uitkomt, in onze app! Ben je nog geen lid? Boek dan nu een gratis proefles.

Gratis proefles Bekijk 't rooster

Full Body 45

Kracht, mobiliteit, uithoudings­vermogen en snelheid worden tijdens deze intensieve workout met behulp van barbells, kettle bells, elastieken, resistance bands en gewichten op de proef gesteld. We richten ons iedere les op een andere combinatie oefening, aangevuld met 2-3 kleine oefeningen. Zo train je altijd jouw hele lichaam en is geen les hetzelfde.

 • Krachttraining
 • Uithoudings­vermogen
 • Max. 9 personen
 • Adults only
 • V.a. €6,50 per les
Boek 'n gratis proefles

Healthy Bastards Elite

Healthy Bastards Elite is de perfecte mix van personal training en sporten in groepsverband. Je bepaalt je eigen doel en ontwikkelt samen met jouw personal trainer een eigen trainingsschema. Tijdens de les werk je in kleine groepen aan je eigen doel en wordt je intensief begeleid. Ook leer je hoe je jouw prestaties bijhoudt & analyseert in jouw eigen Book of Progress.

 • Trainingsplan
 • Krachttraining
 • Uithoudings­vermogen
 • Max. 5 personen
 • Adults only
 • V.a. €12 per les
Boek 'n gratis proefles

Healthy Bastards Elite Premium

Healthy Bastards Elite Premium is een combinatie van groepsles en personal training. Je bepaalt je eigen doel en ontwikkelt samen met jouw personal trainer een eigen trainingsschema. Je werkt steeds 5 weken in kleine groepen aan jouw doel en komt de 6de week samen met jouw personal trainer om jouw voortgang te meten en jouw trainingsschema aan te scherpen.

 • 1x Personal Training per 6 weken
 • Trainingsplan
 • Krachttraining
 • Max. 5 personen
 • Adults only
 • V.a. €13 per les
Boek 'n gratis proefles

Ervarings­deskundigen

Twijfel je nog? Onze leden trekken je graag over de streep! Lees hun ervaringen met Healthy Bastards.

Na jaren van doelloos een beetje sporten en hardlopen ben ik 6 maanden geleden bij Hidde terecht gekomen. Vanaf het eerste moment was duidelijk dat hier serieus getraind wordt, met veel ruimte voor plezier en grappen, maar met een persoonlijk doel voor ogen. Of het individueel of in de groepsles was, voor mij was het duidelijk dat we samen aan het werk waren. En met resultaat. Je merkt de wekelijkse verbeteringen en de impact die een goede techniek bij de oefeningen heeft. Een echte aanrader voor als je jouw lijf goed wilt behandelen en er nog langer van wil blijven genieten. Een gezonde geest begint bij een gezond lijf. Mijn stelling was ‘als ik het nu niet doe..., hoeft het niet meer….’, wat ben ik blij dat ik ben gestart!

Patrick Brouwer

Lid sinds 2019

Vroeger stond ik minimaal 4 keer per week zo’n 2 uur achterelkaar in de sportschool. Ik bleef wel fit, maar zag eigenlijk weinig vooruitgang. Nu ik ben begonnen met personal training bij Hidde, weet ik precies hoe en wat ik moet doen om zo efficiënt en gericht mogelijk te trainen. Hidde weet je altijd op een leuke, gezellige of grappige manier te motiveren om nèt dat stukje verder te gaan dan je normaal zou doen. Ook aan de boot(y)camps van Marije en Virgil doe ik met heel veel plezier mee! Een momentje op de dag waar ik altijd naar uitkijk. Ik voel me sterker dan ooit en dat voelt heerlijk!

Niniane Everaert

Lid sinds 2020

Een paar maanden geleden begonnen met een PT bij Hidde van Healthy Bastards. Dit smaakte direct naar meer. Heel blij dat ik begonnen ben. Inmiddels samen met mijn dochter die het ook heel erg naar haar zin heeft. Tevens begonnen met Booty wat we nu ook wekelijks doen.

Tineke Zegstroo

Lid sinds 2021

Trainen op zo een unieke locatie onder professionele begeleiding. Mooier kan het niet worden. Trainers zeer begaan en maken je zoveel beter en sterker. Maar bewaken ook je grenzen. Kortom een top team en plek waar je echt met plezier traint.

Marjan Halma

Bron: Google Reviews

Top gym with good personal trainers or group training boot(y)camp. Elite training zijn top met heel veel persoonlijke aandacht. Ik heb daardoor pr gehaald met bankdrukken 110kg door o.a. verandering in houding waar goed op gelet wordt. Dit voorkomt ook blessures.

Marco Bakker

Bron: Google Reviews

Gratis proefles

Wil je kennismaken met jouw personal trainer? Of onze groepslessen uitproberen? Dat kan! En kost niks. Vul het formulier in en we bellen je binnen 2 werkdagen om jouw proefles in te plannen.